Актуалізація тарифних планів з 01.09.2024

Шановні абоненти, маємо дуже важливу новину!

UTELS продовжує працювати над енергонезалежністю нашої мережі. Ба більше, ми нарощуємо потужності та збільшуємо енергоефективність мережі усіма можливими способами. Проте за останні декілька років ми зіткнулись з новими викликами:

  1. Стрімке збільшення інвестицій для закупівлі необхідного мережевого обладнання та акумуляторів. Адже під час блекаутів дуже важливо підтримувати якість послуг на високому рівні та забезпечувати абонентів послугами під час відключень електроенергії. Резервування обладнання здійснюється виключно коштом самого провайдера без допомоги від держави, хоча при цьому держава створює певний тиск на провайдерів в плані резервування мереж.
  2. Активна модернізація мережі та невпинне будівництво GPON, щоб всі наші абоненти мали можливість змінити технологію підключення на більш сучасну та енергонезалежну. В наших планах будівництво GPON в 100% нашого покриття. 
  3. Постійне збільшення вартості на все мережеве обладнання, акумулятори, джерела безперебійного живлення, волоконно-оптичний кабель і т.п. через невпинний зріст курс валют (який збільшився в 1,5 рази з моменту останньої актуалізації тарифних планів). 
  4. Значне підвищення тарифів на електроенергію для споживачів має прямий вплив на вартість надання телекомунікаційних послуг. Адже мережеве обладнання, сервери та комутатори потребують великої кількості електроенергії. 
  5. Мобілізаційні процеси тривають, і навіть UTELS зі статусом "Підприємство критично важливе для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період" може забронювати лише до 50% військовозобов'язаних працівників. Частину наших працівників уже мобілізовано і вони стоять на захисті нашої держави. З іншого ж боку в таких умовах надзвичайно складно знаходити нових спеціалістів. Доводиться залучати працівників зовні та формувати з них нові бригади.
  6. Зарпланий фонд також збільшився, адже збільшились обсяги робіт наших працівників. Робочий графік з 9:00 до 18:00 давно перестав бути актуальним, щоб всі наші абоненти могли користуватись послугами навіть під час довготривалих відключень електроенергії доводиться працювати у режимі 24/7. А значить і гідно оплачувати роботу наших працівників.

Щоб продовжувати працювати в таких умовах ми вимушені піти на непростий крок - актуалізувати тарифні плани. Починаючи з 01.09.2024 архівні тарифні плани перестануть діяти і будуть автоматично замінені на актуальні тарифні плани вказані на нашому сайті. Назви тарифних планів збережуться, зміниться лише вартість і наповнення деяких тарифних планів. За бажанням ви в будь-який час зможете змінити ваш поточний тарифний план на будь-який інший представлений серед актуальних тарифних планів вказаних на сайті.

Важливо! Будь ласка зверніть увагу на баланс за вашим номером договору. Якщо станом на 31.08.2024 сума на вашому рахунку не відповідає вартості вашого актуального тарифного плану вказаного на сайті - 01.09.2024 послугу буде заблоковано через недостатю суму на рахунку.

Додатково проінформуємо вас про актуалізацію тарифних планів у нашому Telegram каналі та за допомогою SMS повідомлення.

Сподіваємось на ваше розуміння та дякуємо, що обираєте UTELS. 

Ми віддаємося своїй справі на повну, щоб наші абоненти отримували високий рівень послуг та сервісу.

Актуалізація тарифних планів з 01.09.2024
Мобільне меню